Košarica

zaključi
  • V košarici ni izdelkov.

Nazaj v trgovino

Predstavitev

V hiši Pletenin Pislak ohranjajo tradicionalno slovensko proizvodnjo malih serij oblačil, modnih dodatkov in darilnega programa za vse starosti in vse spole. 

 

Naša zgodba

Začetki naše zgodbe segajo v davno leto 1923, ko je pletilstvo Pislak začelo z izdelovanjem oblačil za elegantne dame in športno urejene gospode. Pletilstvo v vsem tem času ni menjalo naslova, zamenjale pa so se generacije pletilcev. Vsaka je prinesla svoje poglede na modo, vse pa so črpale iz izkušenj in znanja prejšnih generacij. Danes tako že tretja in četrta generacija pletilcev skrbita tako za ohranjanje tradicionalne kakovosti kot za sledenje sodobnim trendom v proizvodnji in modi. 

Približujemo se stoti obletnici delovanja, kar nas navdaja z ustvarjalno energijo in željo po novih izzivih, hkrati pa se obračamo po navdih v preteklost. V času ustanovitve našega pletilstva sta bila moda in odnos do nje povsem drugačna, kot smo ju vajeni danes. Ljudje so kupovali oblačila, da jih bodo nosili dolga leta, nikakor pa zavrgli le po nekaj nošenjih. S to filozofijo poskušamo živeti še danes. Verjamo v oblačila, ki imajo večen dizajn in zdržijo preizkušnjo časa. Oblačila, s katerimi so prepleteni vaši spomini.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete katero od spletnih strani, lahko ta v vašem brskalniku zapiše ali prebere informacije, ki jih potrebuje za delovanje. Največkrat je to v obliki piškotkov (cookies). Če želite prilagoditi nastavitve v zvezi s tem, lahko to storite tukaj.

Ti piškotki so obvezni za delovanje naše spletne strani in se jih ne da odstraniti.

Za nemoteno delovanje naše spletne strani uporabljamo naslednje tehnično nepogrešljive piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse
Sprejmi vse
X