Košarica

zaključi
  • V košarici ni izdelkov.

Nazaj v trgovino

Pogosta vprašanja

Za vsa vprašanja smo na voljo na telefonski številki +386 1 598 74 40, in sicer od 9:00 do 19:00 od ponedeljka do petka, ob sobotah pa od 9:00 do 13:00.

 Tehnične težave nam lahko sporočite tudi na info@pislak.si. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrašem možnem času.

Po Sloveniji dostavljamo s Pošto Slovenije. Dostava običajno traja od 3–5 delovnih dni. Če vas v času dostave ni na navedenem naslovu, vam poštar v nabiralniku pusti pisno potrdilo, s katerim lahko paket prevzamete na najbližji pošti.

Naročilo lahko v 8 urah od oddaje naročila prekličete z elektronskim sporočilom na info@pislak.si ali pa nas pokličete na +386 1 598 74 40.

Seveda! Naša trgovina je odprta vsak delovnik od 9:00 do 19:00, ob sobotah pa od 9:00 do 13:00. 

Naš naslov je Podgorica 74, 1231 Ljubljana – Črnuče, blizu avtocestnega izvoza Šentjakob. Poleg trgovine je brezplačno parkirišče.

Če vam kupljen izdelek ne ustreza, ga lahko v roku 14 dni od nakupa vrnete po pošti na naslov Štefanič Pislak Erna s.p., Podgorica 74, 1231 Ljubljana – Črnuče. Pri tem stroške poštnine krijete sami. 

Izdelek lahko vrnete tudi osebno v naši poslovalnici vsak delovnik od 9:00 do 19:00, ob sobotah pa od 9:00 do 13:00. Naš naslov je Podgorica 74, 1231 Ljubljana – Črnuče.

 Vračilo izdelka je treba prej najaviti na elektronski naslov info@pislak.si ali pa po telefonu na +386 1 589 74 40.

Vse izdelke, ki jih ponujamo v spletni trgovini, lahko najdete tudi v naši poslovalnici.

Večinoma so cene enake. Izjeme so le znižane cene na spletni strani. Če želite izdelke prevzeti v trgovini po spletni ceni, jih naročite v spletni trgovini in kot obliko dostave izberite “osebni prevzem”.

Seveda. Izdelek lahko v naši poslovalnici tudi pomerite. V naši poslovalnici imamo na voljo večje število izdelkov kot na spletni trgovini.

V naši spletni trgovini je vidna le peščica naših izdelkov. Glavnino izdelkov lahko vidite v naši poslovalnici.

Pri vsakem izdelku je v opisu izdelka opredeljeno, kako najbolje poskrbeti za vaš izdelek. Večina naših izdelkov je primerna za strojno pranje; tisti, ki niso, pa imajo to navedeno v opisu izdelka. 

  • Strojno pranje na 30 stopinj, previdno, program za občutljivo perilo ali volno.
  • Beljenje ni dovoljeno.
  • Likanje ni dovoljeno.
  • Blago čiščenje s kemičnimi sredstvi je dovoljeno.
  • Pletenino sušimo na ravni podlagi in v senci.

Trenutno še ne morete izbirati embalaže, v kateri dobite naročene artikle. Pri vsakem artiklu je opisano, v kakšni embalaži dobite naročen izdelek.

Izdelek lahko prinesete v našo trgovino vsak delovnik od 9:00 do 19:00, ob sobotah pa od 9:00 do 13:00. Naš naslov je Podgorica 74, 1231 Ljubljana – Črnuče, blizu avtocestnega izvoza Šentjakob. Izdelek vam bodo z veseljem prilagodili. 

Popravljamo tudi pletenine, kupljene drugje, kadar je to v okviru naših možnosti. Vsak kos oblačila pregledamo in se odločimo, ali ga sprejmemo v popravilo.

Vse vpisane podatke ob nakupu potrebujemo za uspešno dostavo naročila, pa tudi zato, da lahko z vami stopimo v stik, če bi prišlo do zapletov pri naročilu ali njegovi dostavi.

Če ne želite deliti svojih osebnih podatkov, ne moremo potrditi spletnega nakupa. Lahko pa izdelek kupite v naši poslovalnici vsak delovnik od 9:00 do 19:00, ob sobotah pa od 9:00 do 13:00. 

Naš naslov je Podgorica 74, 1231 Ljubljana – Črnuče, blizu avtocestnega izvoza Šentjakob. Poleg trgovine je brezplačno parkirišče.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete katero od spletnih strani, lahko ta v vašem brskalniku zapiše ali prebere informacije, ki jih potrebuje za delovanje. Največkrat je to v obliki piškotkov (cookies). Če želite prilagoditi nastavitve v zvezi s tem, lahko to storite tukaj.

Ti piškotki so obvezni za delovanje naše spletne strani in se jih ne da odstraniti.

Za nemoteno delovanje naše spletne strani uporabljamo naslednje tehnično nepogrešljive piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse
Sprejmi vse
X